Web Analytics Made Easy - Statcounter

سامانه پدافند هوایی «ذوالفقار»، موجی از امواج قدرت دفاعی ایران به ویژه ارتش جمهوری اسلامی در بیکرانه اقتدار دفاعی و امنیتی کشور است، این سامانه مأموریت مقابله با اهداف در ارتفاع پست را متناسب با ساختاری برخوردار از فناوری روز سامانه‌ای دنیا دارد. خبرگزاری میزان - ارتش جمهوری اسلامی ایران در روز ۲۹ فروردین ۱۴۰۰ در جریان رژه خودرویی با رعایت پرتکل‌های بهداشتی گوشه‌ای از دستاورد‌های خود را در معرض دید دوست و دشمن در منطقه و جهان گذاشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سامانه پدافند هوایی «ذوالفقار»، موجی از امواج قدرت دفاعی ایران به ویژه ارتش جمهوری اسلامی در بیکرانه اقتدار دفاعی و امنیتی کشور است، اتصال به سامانه‌های الکترواپتیک و راداری یکی از شاخص‌های این محصول دفاعی کاملاً ایرانی در نیروی پدافند هوایی ارتش است، این سامانه مأموریت مقابله با اهداف در ارتفاع پست را متناسب با ساختاری برخوردار از فناوری روز سامانه‌ای دنیا دارد.

نیروی پدافند هوایی ارتش بروی ریل خودکفایی در ساخت محصولات دفاعی بومی در برخی موارد با حمایت وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح، توانسته در ایستگاه خودکفایی توقف داشته باشد.   بیشتربخوانید: موشک ضد زره «الماس»؛ قابلیت انهدام تانک و نفربر‌های دشمن در شعاع ۶ کیلومتری   ساخت سامانه‌های پدافندی در نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران، دستاوردی مهم در صنعت دفاعی کشور است.  
سامانه‌های پدافندی متناسب با فناوری روز دنیا در راستای رصد دقیق تحرکات دشمن، جریان ساخت محصولات دفاعی متناسب با تهدیدات را برای وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح و به ویژه ارتش و سپاه فراهم می‌کند، ساخت محصول دفاعی در نیرو‌های مصلح بر مدار تحرکات و تهدیدات دشمن ساخته و به نیرو‌ها الحاق می‌شود.   بیشتربخوانید: انتقام در کمین است؛ آمریکایی‌ها و رژیم صهیونیستی روزی صد بار می‌میرند و زنده می‌شوند فرمانده کل ارتش: اگر از کسی خطایی سربزند پاسخ ما پشیمان‌کننده خواهد بود سپهبد صیادشیرازی؛ نماد وحدت سپاه و ارتش «رویین تن»؛ خودروی تاکتیکی با قابلیت مقابله با عملیات‌های تروریستی + عکس صاعقه؛ عقاب ۸ تُنی آسمان اقتدار دفاعی ایران + عکس ساخت تانک با توانمندی جنگ الکترونیک در ارتش قبولی ارتش در آزمون «ارتش فدای ملت» / تجهیزاتی که گفتنی نیستند/ از پرنده‌های شکاری نقطه‌زن تا ربات‌های امدادگر و جنگجو   انتهای پیام/ برچسب ها: ذوالفقار ارتش

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ذوالفقار ارتش جمهوری اسلامی پدافند هوایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۳۳۱۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکارهای مقابله با زلزله تهران در نهمین کنفرانس زلزله‌شناسی

نهمین دوره کنفرانس بین‌المللی زلزله‌شناسی از ۱۸ تا ۲۰ اردیبهشت‌ماه برگزار می‌شود. این کنفرانس با تمرکز بر کلانشهرها، به ویژه تهران، به دنبال ارائه راه‌حل‌های عملی برای ارتقای تاب‌آوری، مدیریت بحران و ساخت و ساز ایمن در برابر زلزله خواهد بود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، دکتر محمدحسن بازیار؛ رئیس پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزل، در نشست خبری که امروز برگزار شد، اظهار کرد: نهمین دوره کنفرانس بین‌المللی زلزله‌شناسی از 18 تا 20 اردیبهشت ماه در برج میلاد تهران برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه 6 سخنران کلیدی خارجی و جمعاً 458 مقاله (415 داخلی و 43 خارجی) در این کنفرانس حضور خواهند داشت، افزود: از این مقالات، 211 مقاله به صورت شفاهی و 204 مقاله به صورت پوستر ارائه می‌شود.

رئیس پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله تصریح کرد: زلزله‌شناسی، پیشگیری و ایمن‌سازی سازه‌ها و مدیریت بحران، محورهای اصلی این مقالات را تشکیل می‌دهند. سخنرانان خارجی از 15 کشور شامل آلمان، نروژ، یونان، امارات متحده عربی، آمریکا، اسپانیا، استرالیا، برزیل، ترکیه، ژاپن، سوئد، فرانسه، نیوزیلند و هند در این کنفرانس حضور خواهند یافت.

بازیار با اشاره به تمرکز این کنفرانس بر حل مسائل زلزله‌خیزی کلانشهرهای ایران مانند تهران، تبریز، اصفهان، شیراز و مشهد، گفت: در حاشیه این کنفرانس، 16 کارگاه تخصصی در زمینه‌هایی نظیر ساخت و ساز بر روی گسل، زلزله تهران و طراحی و ساخت بیمارستان‌های مقاوم برگزار می‌شود.

وی افزود: تلاش داریم بر اساس یافته‌ها و بحث‌های این کارگاه‌ها، در پایان کنفرانس قطعنامه‌ای در حوزه ارتقای تاب‌آوری، مدیریت بحران و ساخت و ساز ایمن برای مسئولان و سیاستگذاران تدوین کنیم.

رئیس پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله با اشاره به وقوع زلزله‌های اخیر با بزرگی بیش از 4 در مناطقی مانند فاریاب کرمان و خراسان رضوی، خاطرنشان کرد: زمین دائماً در حال تغییر و تحول است و این فرآیند، پدیده‌ای دائمی است که از گذشته وجود داشته و در آینده نیز ادامه خواهد داشت.

وی با بیان اینکه باید یاد بگیریم چگونه با کمترین تلفات با زلزله زندگی کنیم، به موضوع دوره‌های بازگشت زلزله در تهران اشاره کرد و گفت: این دوره ابتدا 120 سال، سپس 150 سال و در نهایت به دلیل عدم وقوع زلزله بزرگ در تهران، 175 سال عنوان شده است.

بازیار با تاکید بر پیچیدگی پدیده زلزله اظهار کرد: زلزله 2000 سال قبل بم در منطقه‌ای رخ داد که پیش از آن سابقه زلزله نداشت.

وی اضافه کرد: با وجود گسل‌های فعال در شمال و جنوب تهران، وقوع زلزله بزرگ در این شهر حتمی است و باید با در نظر گرفتن همه جوانب، برای این موضوع آمادگی لازم را داشته باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سکوت در برابر جنایات صهیونیست‌ها محکوم است | به هیچ تهدیدی توجه نداریم
  • قدردانی رئیس ستادکل نیروهای مسلح از مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران
  • هشدار فرمانده بلندپایه ارتش /به هیچ تهدیدی توجه نمی کنیم
  • ساخت پیشرفته‌ترین سلاح‌ و سامانه‌های کشف و شناسایی در پدافند
  • حرکت بر لبه فناوری، راهبرد ارتش برای مقابله با تهدیدات مدرن است
  • حماس: عملیات «کرم ابو سالم» پیامی بود مبنی بر آمادگی مقاومت برای مقابله با دشمن
  • حمدان: عملیات کرم ابو سالم نشانه آمادگی مقاومت بود
  • تجهیزات دفاعی ایران هم‌سطح کشور‌های پیشگام در حوزه جنگ‌افزارسازی است
  • آلمان سامانه پدافند هوایی اوکراین را تقویت می‌کند
  • راهکارهای مقابله با زلزله تهران در نهمین کنفرانس زلزله‌شناسی